Skip to content

Brezplačno arhitekturno svetovanje Archistudio

fb_brezplacno_arhitekturno_svetovanje_web_2

V našem biroju Archistudio ponujamo arhitekturno in krajinsko arhitekturno brezplačno svetovanje. Sproščeno svetovanje traja 30 minut. Namen svetovanja je osveščati potencialne stranke o osnovni pomoči pri prostorskih izzivih v zvezi z gradnjo, energijsko svetovanje, vloge za ekosklad, sanacijo, prenovo, zakonodajo, adaptacijo, urejanje okolice, zasaditve, itd.

Pri svetovanju pridobite vpogled v svojo prostorsko situacijo, najboljši izbor potencialnih rešitev ter koristne informacije.

Svetovanja prilagodimo strankam, zato so možna po elektronski pošti, telefonu oziroma se osebno dogovorimo za termin. Svetovanja so možna na različnih lokacijah oziroma občinah. Če se želite osebno srečati z nami vas prosimo, da se za termin predhodno dogovorite po telefonu ali elektronski pošti. V času delovanja našega podjetja smo uspešno izvedli vsaj 700 brezplačnih svetovanj.

Za namen iskanja rešitev in iskanja izvajalcev, je potrebno globlji vpogled v konkretno situacijo. Za individualno in poglobljeno svetovanje ter predlog rešitev o vaši situaciji vam nudimo svetovanje na vaši lokaciji. Za povpraševanje nas kontaktirajte.

Prosim za 30 minutno arhitekturno svetovanje.

Skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) bo podjetje ARCHISTUDIO, Blanka de Far s.p., kot upravljavec, osebne podatke, pridobljene s pomočjo kontaktnega obrazca uporabilo izključno za potrebe odgovora na povpraševanje. Podatki ne bodo hranjeni v nobeni interni bazi podatkov.