STE VEDELI, DA BARVA SVETLOBE POMEMBNO VPLIVA NA NAŠE POČUTJE?

IMG 5754Svetloba je zelo pomemben dejavnik, ki vpliva na naše počutje. Najboljše se počutimo ob svetlem dnevu, medtem ko v temačnih jesenskih in zimskih dneh vpliva na slabšo koncentracijo, psihično aktivnost in storilnost.

Barve delimo na hladne in tople. Temperatura svetlobe je sinonim za barvo svetlobe, ki se izraža v stopinjah kelvina. Med tople vire svetlobe prištevamo tiste, katerih temperatura svetlobe ne preseže 3000K, hladni viri svetlobe pa so tisti, ki presegajo temperaturo svetlobe 4000K. Kot zanimivost ob sončnem poldnevu barva dnevne svetlobe doseže več kot 5000K.

LED sijalke, so umetni vir svetlobe, ki se od vseh umetnih virov najbolje približajo naravni dnevni svetlobi in ponujajo izbiro med različnimi barvami svetlobe. Klasične sijalke oddajajo le toplo belo barvo (3000K), medtem ko je pri LED sijalkah možno izbrati hladno dnevno belo svetlobo (6000K), ki nadomešča dnevno svetlobo in je danes zelo zaželena. Tako so LED sijalke tiste, ki izmed vseh žarnic omogočajo najboljšo nastavitev temperature barve. 17 single default

 

 

STARTER KIT – PRILAGODITE SI BARVE SVETLOBE VAŠIM POTREBAM

LED sijalke, je večinoma na voljo izbira med tremi odtenki barv:

  • Topla bela barva svetlobe (2700K) je primerna za prostore za sproščanje in počivanje.
  • Hladna bela barva svetlobe (4000K) posnema naravno dnevno svetlobo.
  • Hladno dnevna bela barva svetlobe se uporablja v delovnih prostorih (6000K).

gradacije lucka all

Sengled Element starter kit je idealna rešitev za prilagajanje svetlobe, ki bo za vas v določenem trenutku najbolj primerna. Paket vsebuje dve Element žarnici in element Hub vmesnik.

Za lažjo izbiro barve LED sijalke boste izbirali s Sengled Element aplikacijo. Aplikacijo si naložite na pametno napravo in z njo enostavno prilagajte svetlobo vašim potrebam (od 2700K do 6500K).

To še ni vse, z aplikacijo lahko določite tudi urnik, kdaj boste želeli, da bo sijalka svetila. Tako boste lahko prižigali in ugašali luč na daljavo. Aplikacija vam omogoča, da boste imeli luč pod nadzorom kadarkoli in kjerkoli. S tem boste doprinesli k varovanju vaših prostorov pred potencialnimi tatovi, saj boste z nadzorovanjem sijalk na daljavo lahko ustvarili občutek, da prostor ne sameva.

Element sijalke porabijo 80% manj energije kot klasična sijalka. Aplikacija vam omogoča spremljanje porabe energije.

IMG 5759

SENGLED IZDELKI

Dostopne, visoko kakovostne, moderno oblikovane led sijalke vam omogočijo udobje in povezanost vašega doma.

Za več informacij LED sijalk Sengled Element in kit-a, vam bomo v podjetju Archistudio z veseljem odgovorili in svetovali.  

element hub 870px