Naročanje barvne študije fasade

Želje naročnika:
Podzidek - cokel
Če še neveste katerega bi izbrali napišite ali če jih je več.
Napušč (škatla):
GDPR
  • Po prejemu naročila vam bomo izstavili predračun. 
  • Izdelano barvno študijo vam bomo poslali po e-mailu ali po pošti, kot je navedeno na naročilu za barvno študijo.
  • V ceno barvne študije je vključena obdelava ene fotografije, na osnovi katere se naredijo trije barvni predlogi.
  • ponudba vsebuje izdelavo barvne študije fasade stanovanjske hiše, v katero je vključena grafična obdelava ene digitalne fotografije (en pogled objekta);
  • Čas izdelave je 5 delovnih dni.

Navodila za barvno študijo – http://www.archistudio.si/index.php/navodila-barvna-studija
Primeri https://wp.archistudio.si/primeri-barvnih-studij/

Pred naročilom preberite navodila za fotografiranje. Navodila barvna študija

Če nimate možnosti fotografiranja, vam lahko pridemo tudi mi poslikati in svetovati z barvnimi kartami proizvajalcev. Svetovanje in pot računamo po našem veljavnem ceniku. Če imate še katero vprašanja oz. potrebujete svetovanje glede barvne študije, izolacije in podobno, nas prosim kontaktirajte. Z veseljem vam bomo odgovorili.

S pričetkom dela pričnemo, ko dobimo potrjeno plačilo po predračunu in vse zahtevane podatke, da lahko izdelamo študijo.

Končni izgled barve fasade ne prikazuje dejanskega prikaza digitalne izdelave barvne študije. Zaradi uporabe grafičnih programov obstaja možnost različnih barvnih odtenkov na različnih ekranih in možnosti odstopanja od realnega odtenka končnega izgleda barve fasade. 

Barvni tisk oziroma pdf predogled ne odražata 100% realne barve. Barve na monitorju in tiskalniku lahko odstopajo od dejanskega stanja. Prosim poiščite vašega lokalnega prodajalca in za dokončno odločitev predhodno preverite barve v barvni karti proizvajalca. Barvne in barvne karte si lahko ogledati tudi na spletnih straneh.